luni, 21 martie 2011

Lacul Caldarusani

Balta Caldarusani este o balta frumoasa unde puteti avea parte de o partida de pescuit reusita. Pe balta Caldarusani se pescuieste doar ziua intre orele 5:00 si 20:00. Paznici baltii va pot duce cu barca proprie pe calalalt mal unde sunt pontoane special amenajate.
Se poate pescui cu maxim 5 lansete, nu se retine stiuca si salaul, se pot retine 10 kg de peste, se retin pestii cu greutatea cuprinsa intre 1 kg si 5 kg, este interzis pescuitul la bomba si se poate planta cu navomodele. Specii de pesti: crap, somn, caras, platica, stiuca, salau, etc.
Este o balta satisfactoare, condtii foarte stricte in ceea ce priveste retinerea pestilor. Se gaseste stiuca frumoasa, aviz amatorilor. Drumul nu este foarte stralucit, dar practicabil. Pentru cine este interesat, se poate folosii barca proprie.
Cale de acces. Mergeti din Bucuresti spre Balotesti (DN1), in Balotesti faceti drepta spre Moara Vlasiei, treceti de drumul care duce la Manastirea Caldarusani si pe partea drepta o sa intalniti un drum pietruit, urmati drumul pietruit pe langa padure si mergeti tot inainte pana la balta Caldarusani

2 comentarii:

  1. Promit ca merg in weekend...si revin cu impresii. P.S. subsemnatul nu alearga decat dupa dintoase, restul nu e pe strada mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Fir Intins! Va asteptam cu impresii de la partida de pescuit. Asteptam si fotografii cu balta dar si cu viitoarele capturi. Le v-om publica cu placere pe blogul nostru. Multumim pentru interesul acordat blogului nostru! Va asteptam cu drag! Fir Intins!

    RăspundețiȘtergere