marți, 25 august 2015

Topul celor mai buni pescari de Dunare se decide la Giurgiu

Au început înscrierile la competitia Boat Fishing Challenge organizată de Hartapescar.ro, harta Google a pescarilor din România. Aflată la a III-a editie, întrecerea în pesti mari de Dunăre va avea loc pe 12 septembrie, într-o zonă sălbatică, adiacentă insulei Mocanu, în apropiere de Giurgiu.

Boat Fishing Challenge – provocare la pescuit extrem în apele Dunării
Pescuitul în apele sălbatice ale Dunării este provocarea extremă a celor care practică acest hobby în România. Cea mai importantă competitie de pescuit pe Dunăre este organizată la Giurgiu de echipă care a dezvoltat si site-ul Hartapescar.ro. Anul acesta sunt asteptate să se înscrie în concurs 15 echipaje de pescari cu ambarcatiunile proprii, dornice să-si demonstreze abilitatile de pescuit în ape sălbatice.

La finalul competitiei, dotate cu premii de 2.500 de euro, se vor desemna cei mai buni pescari de Dunăre, iar castigătorii vor primi premii si trofee pentru cea mai mare cantitate de peste si pentru cea mai mare captură.

Înscrierile la Boat Fishing Challenge se fac până pe data de 31 august 2015, concursul fiind unul deschis tuturor pescarilor ce detin ambarcatiuni cu motor. Detaliile evenimentului si formularul de înscriere se găsesc pe site-ul organizatorilor, www.hartapescar.ro.

Prin organizarea competitiei Boat Fishing Challenge, Hartapescar.ro isi propune să promoveze atât pescuitul pe Dunăre din barcă, cât si stilul "Catch & Relese" în apele sălbatice din tara noastră.

Despre Hartapescar.ro
Hartapescar.ro este o platformă online ce utilizează harta Google pentru a găsi locurile de interes ale  pescarilor din România. Lansat în urmă cu 3 ani, site-ul a depasit 200 000 de utilizatori anual, iar numărul locurilor punctate pe hartă a ajuns la 3 000. Pe site poti fi găsite usor locuri de pescuit, magazine cu unelte si momeli, facilitati de cazare pentru pescari, restaurante cu specific pescăresc si multe alte puncte de interes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu